top of page

Realiserte hyttedrømmen i Helldal hyttefelt


Sjekk denne utsikten! Den blir man ikke lei av. I viken finner man koselige båtnaust, holmer og bademuligheter.


Da Anne Lise og samboeren skulle realisere hyttedrømmen, falt valget på Helldal hyttefelt. Panoramautsikt over Osterfjorden, nærhet til fasiliteter og en hytte med spennende løsninger har allerede lagt til rette for mange gode minner i deres nye ferieparadis.


Falt for sjø og solnedgangHelldal hyttefelt ligger kun en times kjøretur fra Bergen sentrum – skjermet for vind og trafikk. Anne Lise forteller at hun har mange gode minner fra besteforeldrenes hytte, som ligger like i nærheten. Paret var derfor noen av de første på interessentlisten da Helldal hyttefelt skulle etableres:


Vi hadde hatt en hyttedrøm veldig lenge, og satt derfor og skisserte litt hjemme. Vi er spesielt fornøyde med at Blink Hus Helge Rød klarte å gjenskape drømmen vår i virkeligheten, fra noen hjemmelagde tegninger. Sammen dro vi til hyttefeltet flere ganger for å tilpasse vinkler og vinduer til naturen rundt. - Anne Lise.

– Serviceinnstilt byggmester

Man realiserer naturlig nok ikke hyttedrømmen så mange ganger i løpet av livet. Når det først skal gjøres er det godt å ha en byggmester som har gjort dette mange ganger før. Vi i Blink Hus Helge Rød tilrettelegger for at du skal være trygg når vi realiserer dine byggeprosjekter:


- Vi har opplevd teamet hos Blink Hus Helge Rød som løsningsorienterte, serviceinnstilte og profesjonelle. Underveis fikk vi noen gode tips som vi ikke hadde tenkt på i forveien. - Anne Lise.


Ferieparadis året rundt

Den arkitekttegnede funkishytten stod klar i februar 2022, og familien har allerede rukket å feire påske og tilbringe sommeren i hyttefeltet. De skal også ha sin første julefeiring på hytten i år:


- Vi liker oss godt ved sjøen. Lyset og solnedgangen er magisk i sommertiden! Hyttefeltet har en utrolig flott beliggenhet. Vi bruker fjellene rundt mye. Samtidig er det kort vei inn til byen med båt. Hyttefeltet ligger heller ikke så langt unna Hosanger, som byr på stemning med eget julemarked.


Hyttefeltet vokser

Anne Lise og samboeren valgte å gå for en funkishytte med spennende løsninger. Hyttenabolaget fylles nå opp med hytter i alle stilarter - moderne, Sørlandsinspirerte tradisjonshytter, og noe midt imellom. Tomtene er regulert for frittliggende fritidsboliger, og dette gir deg mange muligheter for å tilpasse hyttens utseende.


- Det er et flott hyttefelt med kjekke naboer, gode turmuligheter og vakker natur, avslutter Anne Lise.Drømmer du om hytte? Ta kontakt!

Stadig flere blir tiltrukket av fjell, fjord, sjø og båtliv i Helldal hyttefelt. Se ledige tomter i hyttefeltet. Vi har flere nøkkelferdige hytter i vårt sortiment. Uansett om du ønsker å tilpasse en hyttemodell eller tegne den fra bunnen av, er vi her for å realisere hyttedrømmen din. Ta kontakt med daglig leder Rolf Henning Rød for rådgivning. Sammen skal vi bygge en hytte tilpasset dine ønsker og behov.


Rolf Henning Rød - daglig leder
Comments


bottom of page