top of page

Updated: Mar 14, 2023


Sjekk denne utsikten! Den blir man ikke lei av. I viken finner man koselige båtnaust, holmer og bademuligheter.


Da Anne Lise og samboeren skulle realisere hyttedrømmen, falt valget på Helldal hyttefelt. Panoramautsikt over Osterfjorden, nærhet til fasiliteter og en hytte med spennende løsninger har allerede lagt til rette for mange gode minner i deres nye ferieparadis.


Falt for sjø og solnedgangHelldal hyttefelt ligger kun en times kjøretur fra Bergen sentrum – skjermet for vind og trafikk. Anne Lise forteller at hun har mange gode minner fra besteforeldrenes hytte, som ligger like i nærheten. Paret var derfor noen av de første på interessentlisten da Helldal hyttefelt skulle etableres:


Vi hadde hatt en hyttedrøm veldig lenge, og satt derfor og skisserte litt hjemme. Vi er spesielt fornøyde med at Blink Hus Helge Rød klarte å gjenskape drømmen vår i virkeligheten, fra noen hjemmelagde tegninger. Sammen dro vi til hyttefeltet flere ganger for å tilpasse vinkler og vinduer til naturen rundt. - Anne Lise.

– Serviceinnstilt byggmester

Man realiserer naturlig nok ikke hyttedrømmen så mange ganger i løpet av livet. Når det først skal gjøres er det godt å ha en byggmester som har gjort dette mange ganger før. Vi i Blink Hus Helge Rød tilrettelegger for at du skal være trygg når vi realiserer dine byggeprosjekter:


- Vi har opplevd teamet hos Blink Hus Helge Rød som løsningsorienterte, serviceinnstilte og profesjonelle. Underveis fikk vi noen gode tips som vi ikke hadde tenkt på i forveien. - Anne Lise.


Ferieparadis året rundt

Den arkitekttegnede funkishytten stod klar i februar 2022, og familien har allerede rukket å feire påske og tilbringe sommeren i hyttefeltet. De skal også ha sin første julefeiring på hytten i år:


- Vi liker oss godt ved sjøen. Lyset og solnedgangen er magisk i sommertiden! Hyttefeltet har en utrolig flott beliggenhet. Vi bruker fjellene rundt mye. Samtidig er det kort vei inn til byen med båt. Hyttefeltet ligger heller ikke så langt unna Hosanger, som byr på stemning med eget julemarked.


Hyttefeltet vokser

Anne Lise og samboeren valgte å gå for en funkishytte med spennende løsninger. Hyttenabolaget fylles nå opp med hytter i alle stilarter - moderne, Sørlandsinspirerte tradisjonshytter, og noe midt imellom. Tomtene er regulert for frittliggende fritidsboliger, og dette gir deg mange muligheter for å tilpasse hyttens utseende.


- Det er et flott hyttefelt med kjekke naboer, gode turmuligheter og vakker natur, avslutter Anne Lise.Drømmer du om hytte? Ta kontakt!

Stadig flere blir tiltrukket av fjell, fjord, sjø og båtliv i Helldal hyttefelt. Se ledige tomter i hyttefeltet. Vi har flere nøkkelferdige hytter i vårt sortiment. Uansett om du ønsker å tilpasse en hyttemodell eller tegne den fra bunnen av, er vi her for å realisere hyttedrømmen din. Ta kontakt med daglig leder Rolf Henning Rød for rådgivning. Sammen skal vi bygge en hytte tilpasset dine ønsker og behov.


Rolf Henning Rød - daglig leder
1,712 views0 comments

Parallelt med utbygging av nytt hyttefelt på Osterøy, har grunneier Arve Mjøs, satt flere planer for infrastrukturen rundt fritidsboligene. Målet er å kunne tilby både båt- og badeplasser til fastboende, hytteeiere og turister.


Destinasjon for sommeridyll

De første hytteeierne har allerede feriert sin første sommer i Helldal hyttefelt, som ligger en times kjøretur fra Bergen sentrum. Hyttefeltet er fortsatt under etablering, og et steinkast unna har det nå kommet opp en flytebrygge i sjøkanten:


Jeg vet ikke hvor stort prosjektet blir til slutt, men brikkene begynner å falle litt på plass nå. Vi har hatt flere ideer, og har nå plassert bryggen på en måte som ikke gjør den til hinder for andre i området. - Arve Mjøs.

Med på laget er utbygger Blink Hus Helge Rød med Rolf Henning Rød i spissen. Sammen ønsker de å tilrettelegge for at det nye hyttefeltet skal få fasilitetene som trengs i sommerhalvåret:


– Hele prosjektet med hyttefelt har vært under planlegging i en 20 års periode. Akkurat nå har vi en reguleringsplan ved sjøen for å lage til båtplasser og tilrettelegge for badeliv. Både fastboende, hytteeiere som vil ha tilgang på sjø og båtplass, og tilreisende er hjertelig velkommen, forteller Arve.


Tas i bruk ved årsskifte

Foreløpig er det kommet elleve båtplasser ved strandkanten, derav er seks av disse reservert. Det er forventet at bryggen tas i bruk etter nyttår når strømmen har kommet på plass. Til våren kommer blir det også tilgang på vannslanger langs flytebryggen.

Selv om det ikke blir noen offisiell åpning, har Arve allerede avtalt en uhøytidelig innvielse av flytebryggen:


Det er planlagt at to bekjente skal ta et bad fra bryggen ved årsskiftet. Vi satser på at det blir en frisk markering - avslutter Arve latterfullt.


2,387 views0 comments

Updated: Dec 16, 2022

Bedriften holder til på Hauge på Osterøy og startet opp for over 60 år siden og består i dag av 10 ansatte. Siden den gang er det bygget hundrevis av bolig, hytter og andre typer bygg på Osterøy, i Bergen og omkringliggende kommuner. Bedriften er godkjent som lærlingbedrift og har egne faste tømrere ansatt og har sentral godkjenning.


Bred kompetanse og lokal kvalitet

Blink Hus Helge Rød er en komplett forhandler som i tillegg til å levere nybygg og utfører rehabilitering, tilbygg og ombygginger. Trelast og byggevareutsalg drives i samarbeid med XL-BYGG Osterøy.

Lokal kvalitet har stor verdi for et byggeprosjekt. Hos Blink Hus Helge Rød utnyttes kunnskap om nærområdet til planlegging og prosjektering samtidig som utvalgte lokale håndverkere jobber på byggeplassen. Dette sikrer kvalitet gjennom hele byggeprosessen frem til sluttproduktet står ferdig.


Kunnskapen vi besitter, og omsorgen vi har for våre kunder både før, under og etter et byggeprosjekt har stor verdi, og det er inkludert i prisen.

Ønsker du å vite mer om utbygger eller Helldal hyttefelt?

Ta kontakt med:

Rolf Henning Rød

Daglig leder - Helge Rød

977 59 710

Rolf.henning.rod@helgerod.no

61 views0 comments
1
2

Nyheter og oppdateringer

Her vil vi oppdatere med innhold underveis som tomter selges, prosjekterte hytter ferdigstilles/kommer for salg og hvis det skjer noen spennende ting i nærområdet. For mer informasjon om dine muligheter i Helldal hyttefelt, ta kontakt med Rolf Henning Rød på: 97 75 97 10 eller send mail til: rolf.henning.rod@helgerod.no

bottom of page