Open Site Navigation

Updated: Sep 2, 2021

Bedriften holder til på Hauge på Osterøy og startet opp for over 60 år siden og består i dag av 10 ansatte. Siden den gang er det bygget hundrevis av bolig, hytter og andre typer bygg på Osterøy, i Bergen og omkringliggende kommuner. Bedriften er godkjent som lærlingbedrift og har egne faste tømrere ansatt og har sentral godkjenning.


Bred kompetanse og lokal kvalitet

Blink Hus Helge Rød er en komplett forhandler som i tillegg til å levere nybygg og utfører rehabilitering, tilbygg og ombygginger. Trelast og byggevareutsalg drives i samarbeid med XL-BYGG Osterøy.

Lokal kvalitet har stor verdi for et byggeprosjekt. Hos Blink Hus Helge Rød utnyttes kunnskap om nærområdet til planlegging og prosjektering samtidig som utvalgte lokale håndverkere jobber på byggeplassen. Dette sikrer kvalitet gjennom hele byggeprosessen frem til sluttproduktet står ferdig.


Kunnskapen vi besitter, og omsorgen vi har for våre kunder både før, under og etter et byggeprosjekt har stor verdi, og det er inkludert i prisen.

Ønsker du å vite mer om utbygger eller Helldal hyttefelt?

Ta kontakt med:

Rolf Henning Rød

Daglig leder - Helge Rød

977 59 710

Rolf.henning.rod@helgerod.no

54 views0 comments

Updated: Sep 2, 2021

Første salgstrinn på hyttefeltet består av 16 tomter, noen leveres som råtomter, andre plannerte og noen med prosjekterte hytter. Ta kontakt med Rolf Henning Rød for mer informasjon om mulighetene dine på feltet!Hva kan du velge mellom?

Alle tomter har byggeklausul med Helge Rød, men hva du ønsker å bygge er relativt fritt. Blink Hus har en rekke kataloghytter som er egnet for de ulike tomtene i feltet. Ønsker du litt mer skreddersydd kan du velge å tilpasse en kataloghytte eller arkitekttegne drømmehytten din.Ønsker du å vite mer om utbygger eller Helldal hyttefelt?

Ta kontakt med:

Rolf Henning Rød

Daglig leder - Helge Rød

977 59 710

Rolf.henning.rod@helgerod.no68 views0 comments

Nyheter og oppdateringer

Her vil vi oppdatere med innhold underveis som tomter selges, prosjekterte hytter ferdigstilles/kommer for salg og hvis det skjer noen spennende ting i nærområdet. For mer informasjon om dine muligheter i Helldal hyttefelt, ta kontakt med Rolf Henning Rød på: 97 75 97 10 eller send mail til: rolf.henning.rod@helgerod.no