top of page

Vi skaper din drømmehytte

Tomtene i Helldal hyttefelt er regulert for frittliggende fritidsboliger,  og det gir deg mange muligheter når du skal velge hvordan hytten din skal se ut. Tomtene har byggeklausul, hvilket betyr at du kan fritt velge hytter fra Blink Hus sitt sortiment; enten du ønsker nøkkelferdig hytte, arkitekttegnet hytte eller varianter og tilpasninger fra vårt sortiment. Vår hyttekatalog har et variert utvalg hytter som alle kan tilpasses tomt og personlige ønsker.  Slik kan du få en hytte med skreddersøm – tilpasset deg.

Aktiviteter i nærområdet

Hyttefeltet ligger ved Helldal havn ved Osterfjorden på Osterøy, og har direkte tilgang til fjell og fjord, sjø- og båtliv. Nyt livet på fjorden, prøv fiskelykken, eller slapp av i vannkanten. Her kan du også dra på oppdagelsesferd – fjorden byr nemlig på mange usjenerte viker og spennende steder. Hyttefeltet har også egen båtplass, og tilgang til naust for oppbevaring av kano og kajakk.

Veien fra Bergen og inn til hyttefeltet er en hovedvei uten «helgetrafikk» og mye kø. Reisen til hytta blir derfor en behagelig del av turen, og på denne måten kan du bruke tiden din på å slappe av og se fram til gode stunder.

Utallige muligheter

Blink Hus har en rekke ulike hytter i sitt sortiment, alle disse kan selvsagt tilpasses og justeres i henhold til ditt ønske og dine preferanser. Ønsker du annen kledning eller noen justeringer på planløsningen? Det fikser vi.

 

Vi tilbyr skreddersøm og bistår i hele prosessen, helt fra dine planer og tanker i hodet til ferdig hytte. Se bildekarusellen under for noen av de fantastiske og varierte hyttene vi har i vårt sortiment. Klikk her for å se hele sortimentet inne på våre nettsider.

Arkitekttegnet hytte?

Ønsker du en unik hytte, kun basert på dine egne ønsker og tanker er også dette selvsagt mulig. Blink Hus Helge Rød har egen arkitekt, men kan også selvsagt samarbeide med ønskede arkitektfirma eksternt. 

 

Her er mulighetene mange, men av erfaring ser vi at de fleste av våre hyttekunder finner noe de faller for i vår katalog, eventuelt ved å tilpasse en av disse!

 

Vår hyttekatalog kan bestilles her. Vi anbefaler samtlige å ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne den løsningen som matcher best med deres behov.
 

Blink Hus hyttesortiment

Få tilsendt salgsprospekt

Meld din interesse og få tilsendt salgsprospekt og nyheter om prosjektet.

Vil du bygge hytte i Helldal hyttefelt?

Se oversikt over priser og ledige tomter her

Spørsmål? Ta kontakt med

Rolf Henning Rød

Daglig leder

Blink Hus Helge Rød

Mobil: 977 59 710

E-post: Rolf.henning.rod@helgerod.no

bottom of page